Yardıma durdu ölen babası çıktı

 Yayaya çarparak ölümüne sebebiyet veren sürücü ise yapılan alkol muayenesinde 1.10 mg pormil alkollü çıktı.Kaza Kordonboyu Mahallesi Sahil Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Düzenli olarak sahilde yürüyüş yaptığı öğrenilen Celalettin Tezgider (65), yür

Yardıma durdu ölen babası çıktı

 

Yayaya çarparak ölümüne sebebiyet veren sürücü ise yapılan alkol muayenesinde 1.10 mg pormil alkollü çıktı.

Kaza Kordonboyu Mahallesi Sahil Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Düzenli olarak sahilde yürüyüş yaptığı öğrenilen Celalettin Tezgider (65), yürüyüş yoluna ulaşmak için yoldan karşıya geçmek istedi. Caddenin Maltepe yönüne olan bölümünü geçen Tezgider, caddenin Pendik yönüne olan bölümünü de geçebilmek için bir süre orta refüjde beklemeye başladı. Trafiğin durması ile birlikte karşıya geçmek için tekrar hareket eden Tezgider'e Onur Mutlu'nun kullandığı 34 TZ 5746 plakalı otomobil hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce havalanan Tezgider yaklaşık 30 metre ileriye düştü.

Bu sırada eşi ile birlikte Maltepe istikametine seyir halinde bulunan Cüneyt Tezgider de kazayı görünce yardım için otomobilini durdurarak kaza yerine geldi. Yerde yatan kişinin yanına giden Cüneyt Tezgider, kanlar içinde hareketsiz yatan kişinin babası Celalettin Tezgider olduğunu görünce şok geçirdi. 

Cüneyt Tezgider'in tuhaf davranışları nedeniyle otomobilden inerek yanına giden eşi de yerde yatan kişinin kayın pederi olduğunu görünce sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tezgider'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Şok halindeki Cüneyt Tezgider ve sinir krizi geçiren eşi, polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Tezgider çifti daha sonra ifade vermek için karakola gitti. 

Tezgider'in ölümüne sebebiyet veren otomobilin sürücüsü Onur Mutlu ve otomobildeki diğer üç arkadaşı polis ekiplerince gözaltına alınarak karakola götürüldü. 

Kazayı gören görgü tanıkları da Onur Mutlu'nun kullandığı otomobilin yolda arabaların sağından ve solunda hızla geçerek ilerlediğini trafik lambalarına yaklaşmadan önce yeşil ışığın yanmasıyla hızını daha da arttırdığını söyledi.

Gözaltına alınarak karakola götürülen Onur Mutlu basın mensuplarının sorularını yanıtlamazken hastanede yapılan alkol muayenesinde 1.10 mg promil alkollü olduğu tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler