Yaralıyı çıkarabilmek için otomobili parçaladılar

Fethiye-Seydikemer karayolunda kamyonla çarpışan otomobildeki sürücü araç içerisinde sıkıştı. Ağır yaralı sürücü, otomobilin parçalara ayrılması sonucu kurtarılabildi.Edinilen bilgiye göre; Fethiye’den Seydikemer istikametine gitmekte olan Ali Y. idaresin

Yaralıyı çıkarabilmek için otomobili parçaladılar

Fethiye-Seydikemer karayolunda kamyonla çarpışan otomobildeki sürücü araç içerisinde sıkıştı. Ağır yaralı sürücü, otomobilin parçalara ayrılması sonucu kurtarılabildi.

Edinilen bilgiye göre; Fethiye’den Seydikemer istikametine gitmekte olan Ali Y. idaresindeki 38 E 1939 plakalı kamyon, karşı yönden gelen Suavi Çifter Hudallıgil (78) idaresindeki 48 FJ 832 plakalı otomobil ile çarpıştı. Yolun bir şeridinin kapalı olması nedeni ile tek şeritten sağlanan trafikte kamyonun sağ ön lastiğine çarpması sonucu meydana geldiği iddia edilen kazada hurdaya dönen otomobilin sürücü Hudallıgil, koltuk ile direksiyon arasında sıkıştı. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Oto Kurtarma Ekibi ile 112 Acil Sağlık Ekibi’nden yardım istendi.

İtfaiye Oto Kurtarma Ekibi yaklaşık 15-20 dakika boyunca yoğun bir çalışma sonucu otomobilin ön bölümünü keserek, acı içinde kıvranan sürücüyü araçtan çıkarmayı başardı. Sedyeye alınan sürücü 112 Acil Ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Fethiye- Seydikemer Karayolu kaza nedeni ile bir süre trafiğe kapatılırken, Fethiye Trafik Ekibi yeni bir kaza olmaması için güvenlik önlemleri aldı.

Çevredeki vatandaşlardan Tamer Göçer, “Taksi kamyonun şeridine girdi. Bir süre öyle devam etti. Son anda kamyonu fark etmesine rağmen, kurtaramadı. Kamyonun sağ ön tekerine vurdu. İtfaiye ve Sağlık Ekipleri’nden yardım istedik” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam