Yaralı dolu Ambulans kaza yaptı

Edinilen bilgiye göre Sivas merkeze bağlı Olukman köyü yolunda yaşanan trafik kazasında yaralanan İbrahim (26), Şerife (23) ve Özkan Temel (3) isimli yaralıları taşıyan 58 TE 815 plakalı Halil Coşkun (23) idaresindeki ambulans, İnönü Bulvarı 50. Yıl Kavşa

Yaralı dolu Ambulans kaza yaptı

Edinilen bilgiye göre Sivas merkeze bağlı Olukman köyü yolunda yaşanan trafik kazasında yaralanan İbrahim (26), Şerife (23) ve Özkan Temel (3) isimli yaralıları taşıyan 58 TE 815 plakalı Halil Coşkun (23) idaresindeki ambulans, İnönü Bulvarı 50. Yıl Kavşağında Halis Özkaynar'ın (44) yönetimindeki 58 AN 494 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ambulans yaya kaldırımına çıktı. Bu sırada kaldırımda bulunan yayalar Mehmet Emre (28) ile kardeşi Edanur Taşyürek'e (8) çarptı. Olayda ambulansla çarpışan otomobil sürücüsü Halis Özkaynar ile yayalar Mehmet Emre ve Edanur Taşyürek kardeşler yaralandı. Yaralanan 3 kişiyle birlikte ambulanstaki yaralılar Sivas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza sonrası olay yerine Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi ve Sağlık İl Müdürü Vakkas Özmercan kaza hakkında bilgi aldı. Kazada yaralanan vatandaşların ciddi bir sağlık sorunlarının bulunmadığını açıklayan Sağlık Müdürü Özmercan, sürücülerin ambulansların geçişi sırasında daha duyarlı ve dikkatli olmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam