Yangın 6 canı aldı!

İstanbul'da Küçükçekmece'de bir evde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 5'i çocuk 6 kişi hayatını kaybetti.Olay, Florya Caddesi Çaylak Sokak üzerinde bir evde akşam saatlerinde meydana geldi. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangında ilk belirlemelere gör

Yangın 6 canı aldı!



İstanbul'da Küçükçekmece'de bir evde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 5'i çocuk 6 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Florya Caddesi Çaylak Sokak üzerinde bir evde akşam saatlerinde meydana geldi. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangında ilk belirlemelere göre 5'i çocuk 6 kişi yanarak hayatını kaybetti.

Dumandan zehirlenerek hayatını kaybedenlerin Elif Erten (20) ile çocukları 7 aylık Nisanur Erten ve Fatmagül Erten (5), akrabalarının çocukları Ömer Bahçi (4) ve 6 yaşındaki ikizler Aylin ve Hilal Bahçi olduğu belirlendi.

Elif Erten ile eşi İdris Erten'in gurbetçi oldukları ve yaklaşık 15 gün önce tatil amacıyla Almanya'dan Türkiye'ye gelerek, akrabaları Bahçi ailesinin evinde kalmaya başladıkları öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam