Yangın 3 çocuğun hayatını aldı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki bir evde çıkan yangında dehşet dolu anlar yaşandıDindarlı Köyü'nde çiftçilik yapan Nihat Keskin'e ait evde, saat 10.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden yükselen dumanları görenlerin haber verm

Yangın 3 çocuğun hayatını aldı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki bir evde çıkan yangında dehşet dolu anlar yaşandı

Dindarlı Köyü'nde çiftçilik yapan Nihat Keskin'e ait evde, saat 10.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
 
Evden yükselen dumanları görenlerin haber vermesi üzerine, köy vidanjörü ile yangına müdahale edildi. Evin bir odasını saran alevler, kontrol altına alınarak söndürüldü.
 
Eve giren vatandaşlar, yangın çıkan odada, 1 yaşındaki Ali Keskin, 3 yaşındaki Sinem Keskin ve 4 yaşındaki Sıla Keskin'in cesetleriyle karşılaştı.
 
Yangın sırasında baba Keskin'in tarlaya, birlikte yaşadığı Gülbahar Acar'ın da hizmetli olarak görev yaptığı okula gittiği, çocukların evde yalnız olduğu belirtildi.
 
Yangına Sarıgöl ve Buldan'dan itfaiye ekiplerinin yönlendirildiği ancak yetişemedikleri öğrenildi.
 
Yangının, odada bulunan sobadan çıktığının tahmin edildiği, incelemenin sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam