Yanan evine girerek,eşi ve kızını kurtardı

 Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde evinin yandığını gören bir kişi, yanan evin içine girerek, uyuyan eşi ve kızını dışarı çıkarttı. Sağlık Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi'nde, İsmet Kılıç'a ait tek katlı bir evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çı

Yanan evine girerek,eşi ve kızını kurtardı

 

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde evinin yandığını gören bir kişi, yanan evin içine girerek, uyuyan eşi ve kızını dışarı çıkarttı.
 
Sağlık Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi'nde, İsmet Kılıç'a ait tek katlı bir evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
 
Evden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.
Bu sırada, dışarda bulunan ev sahibi İsmet Kılıç, evinin yandığını görmesi üzerine itfaiye ekiplerinin gelmesini beklemeden, yanan evin içine girdi. Evde uyuyan eşi ve kızını uyandırarak dışarı çıkmasını sağlayan Kılıç, daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri tarafından uzaklaştırıldı.
 
Üzerindeki elbiseleri yanan Kılıç, olay yerindeki sağlık ekiplerinin kendisini sağlık kontrolünden geçirmesine izin vermedi.
 
Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaklaşık 3 saatlik çalışma sonucunda yangını kontrol altına alarak söndürdü.
 
Yangın nedeniyle tek katlı ev kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedenine ilişkin başlatılan çalışmaların sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam