Yalnız yaşayan kadın ölümden döndü

Antalya'da bir evde çıkan yangında yaralanan kadın, tedaviye alındı. Güllük Caddesi Memurevleri Mahallesi'ndeki Gökalp Apartmanı'nın 7. katında yalnız yaşayan 47 yaşındaki Sevgi Gülbitmez'in evinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gülbitmez evd

Yalnız yaşayan kadın ölümden döndü

Antalya'da bir evde çıkan yangında yaralanan kadın, tedaviye alındı. 

Güllük Caddesi Memurevleri Mahallesi'ndeki Gökalp Apartmanı'nın 7. katında yalnız yaşayan 47 yaşındaki Sevgi Gülbitmez'in evinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gülbitmez evde mahsur kalınca, bağırarak yardım istedi. 

Yardıma çağrısını duyan komşular, dumandan etkilenerek evinin kapı girişinde bayılan, kol ve bacakları yanan Gülbitmez'i evinden çıkararak itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

Halk Eğitim Merkezi'nde öğretmen olduğu öğrenilen Sevgi Gülbitmez, 112 Acil Servis ekibi tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, kısa sürede söndürüldü, yangında evde maddi hasar oluştu. 

Olay yerine gelen Gülbitmez'in yakınları ise sinir krizi geçirdi. 

BAYGIN HALDE BULDUK

Apartman sakinlerinden Funda Balyoz, çığlık üzerine yangından haberdar olduklarını söyledi. Aşırı duman nedeniyle Gülbitmez'e müdahale etmekte zorlandıklarını dile getiren Balyoz, Gülbitmez'i baygın halde bulduklarını ve hemen itfaiye ile sağlık ekiplerine haber verdiklerini kaydetti. 

Ayşegül Kiney de olayı öğrenince kovalarla su taşıdıklarını ancak yangının evi sarması nedeniyle yeterince faydalı olamadıklarını belirtti. 

Apartman yöneticisi Şevki Akgün ise sesler üzerine 7. kata çıktıklarını ve Gülbitmez'in ayakları ile ellerinin yandığını gördüklerini, evden çıkardıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler