Yağmur ve fırtınanın öteki yüzü !

Antalya’nın Kumluca ilçesinde dün geceden bu yana devam eden sağanak yağmur ve fırtına üreticilere zor anlar yaşatıyor.Kumluca ilçesine bağlı Mavikent, Beykonak, Göksu, Hacıveliler, Adrasan ve Yazır (Olimpos) Mahallelerinde meydana gelen sağanak yağmur ve

Yağmur ve fırtınanın öteki yüzü !

Antalya’nın Kumluca ilçesinde dün geceden bu yana devam eden sağanak yağmur ve fırtına üreticilere zor anlar yaşatıyor.

Kumluca ilçesine bağlı Mavikent, Beykonak, Göksu, Hacıveliler, Adrasan ve Yazır (Olimpos) Mahallelerinde meydana gelen sağanak yağmur ve fırtına günlük hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Sabah saatlerinde Adrasan’da teknelerin kıyılardan çekilmesine neden olan ve mendireği yıkan fırtına, Mavikent Mahallesi’nde de etkili oldu.

Mavikent’te sel tahliye kanallarının taşması sonucu seralar sel suları altında kalırken, çiftçi kendi imkanları ile serasındaki hasarı onarmaya başladı.

“KEŞKE BÖYLE OLMASAYDI”

Göksu Mahallesi’nde seralarını sel basan Kadir Özdeş (48), “Keşke böyle olmasaydı da gece gündüz çalışsaydım” derken gözyaşlarına boğuldu.

“BORÇ SENETLERİM VAR”

Ali Çelik (57) ise, “Geceden beri ilçe merkezinden geçen Gavur Çayı taşmaya başladı. Taşınca da seralar sel suları altında kaldı. Biberlerim ve domateslerim mahvoldu. Borcum yok. Borç senetlerim var. Bunları nasıl ödeyeceğim?” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam