Yağmur Trabzon'u terk etmiyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu (Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Yozgat ve Sivas), Doğu Anadolu'nun kuzey kesimleri (Erzurum, Erzincan, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır, Tunceli, Bingöl,

Yağmur Trabzon'u terk etmiyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu (Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Yozgat ve Sivas), Doğu Anadolu'nun kuzey kesimleri (Erzurum, Erzincan, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır, Tunceli, Bingöl, Muş ve Van) ile Sakarya ve Bilecik çevrelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün Sinop, Çorum, Samsun, Amasya, Ordu, Tokat, Yozgat, Sivas ve Erzincan çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar, genellikle batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, il geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

İstanbul: Parçalı bulutlu 24

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 29

Adana: Parçalı ve az bulutlu 27

Antalya: Parçalı ve az bulutlu 28

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların bugün (Pazar) sabah saatlerinden itibaren il genelinde kuvvetli olması bekleniyor) 17

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 13

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 26

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam