Yağmur hemşirenin acı sonu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı hemşire 24 yaşındaki Yağmur Çırpan'ı ormanlık alanda bıçaklayarak öldüren oto yıkamacıda çalışan 27 yaşındaki V.Ç., ağabeyinin ihbarı üzerine polis tarafından yakalandı.Bodrum'daki öze

Yağmur hemşirenin acı sonu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı hemşire 24 yaşındaki Yağmur Çırpan'ı ormanlık alanda bıçaklayarak öldüren oto yıkamacıda çalışan 27 yaşındaki V.Ç., ağabeyinin ihbarı üzerine polis tarafından yakalandı.

Bodrum'daki özel bir sağlık kuruluşunda iki yıldır çalışan hemşire Yağmur Çırpan, iddiaya göre, bir süre önce oto-yıkamacıda çalışan erkek arkadaşı V.Ç.'ye ayrılmak istediğini söyledi. V.Ç., evine çağırdığı kız arkadaşını, bu kararından vazgeçirmeye çalıştı. Ancak, genç kız bir türlü ikna olmadı. Bunun üzerine V.Ç., bunaldığını belirtip, biraz dışarda yürüyerek konuşmak istediğini söyledi. İkili dışarı çıktı.

V.Ç., kız arkadaşı Çırpan'ı Çamkoru Mevkisi'ndeki ormanlık alana götürdü. Burada da tartışmanın sürmesi üzerine V.Ç., cebinden çıkardığı bıçakla genç kızı yere yatırıp, göğsünden, sırtından ve boğazından defalarca bıçakladı. Genç kız kanlar içinde kalırken, V.Ç., olay yerine yaklaşık 150 metre mesafedeki evine döndü. Ağabeyi Ahmet Çorbacı'yı arayan V.Ç., yaşananları anlatarak, bir süre ortalardan kaybolacağını söyleyip, telefonu kapattı. Bunun üzerine polisi arayan Çorbacı, kardeşini ihbar edip, otomobilinin plakasını verdi. İhbarın ardından ormanlık alana gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, genç kızın kan kaybından öldüğünü belirledi. Çırpan'ın cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından önce Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na, ardından da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis, cinayetin ardından kaçan V.Ç.'nin otomobilini Gümbet Kavşağı'nda farkederek durdurdu. V.Ç., gözaltına alındı. Polisteki sorgusunda suçunu itiraf eden V.Ç., "Yağmur ile ileriye dönük, evlilik planım vardı. Ancak, o ayrılmak istiyordu. Bu nedenle tartıştık. Çok sinirliydim. Canım gibi sevdiğim birine nasıl kıydım bilemiyorum. Çok üzgünüm" dedi.

Polisin ifadesine başvurduğu Yağmur Çırpan'ın arkadaşlarının ise, "V.Ç.'nin garip davranışları nedeniyle Yağmur, son zamanlarda çok rahatsız olmuştu. Ayrılmak istiyordu. Bu nedenle sık sık kavga edip, tekrar barışıyorlardı. Fakat son tartışmalarının ardından Yağmur, kesin ayrılma kararı vermişti. Bu nedenle V.Ç.'nin kendisini tehdit ettiğini söylüyordu. Olayın bu kadar büyüyeceğini o da tahmin etmemiştir. İyimserliğinin kurbanı oldu" dedikleri öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler