Yağan yağmur sürücülerin kabusu oldu.

İstanbul'da sabah saatlerinde hafif şekilde Yağan yağmur sürücülerin kabusu oldu. Pendik'te ve Zeytinburnu'nda meydana gelen iki farklı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Yağmur sebebiyle kayganlaşan yollarda yaşanan ilk kaza saat 06.00 sıralarında Pend

Yağan yağmur sürücülerin kabusu oldu.

İstanbul'da sabah saatlerinde hafif şekilde Yağan yağmur sürücülerin kabusu oldu. Pendik'te ve Zeytinburnu'nda meydana gelen iki farklı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Yağmur sebebiyle kayganlaşan yollarda yaşanan ilk kaza saat 06.00 sıralarında Pendik D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. Henüz sürücüsü tespit edilemeyen 34 BRH 64 plakalı otomobil, kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken,araçta bulunan
 
Satı Yıldırım yaralandı. Kazada ağır yaralanan Satı Yıldırım, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, polisin sürücünün kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.
 
Bu kazadan yarım saat sonra ise bir başka kazada Zeytinburnu'nda sahil yolunda yaşandı. Aksaray istikametine seyir halinde bulunan Umur Keskin'in kullandığı 53 DL 756 otomobil, yine kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.
 
Otomobil daha sonra yol kenarında bulunan ve çevreyi süslemek için kullanılan kayaya çarptı. Anadolu Üniversite İktisat Fakültesi öğrencisi olduğu öğrenilen Umur Keskin, kazanın ardından olay yerinde hayatını kaybetti. Polis yaşanan her iki kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler