Ya büyük ikramiye o biletlere çıkarsa ?

Bursa'da daha önce büyük ikramiye kazandıran Servet Gişesi'nden 800 adet piyango bileti çalan hırsız kayıplara karıştı. Bursalılar şimdi çalınan biletlere büyük ikramiye çıkarsa ne olacağını konuşuyor. Olay bugün Ulucami karşısındaki Servet Gişesi'nde mey

Ya büyük ikramiye o biletlere çıkarsa ?

Bursa'da daha önce büyük ikramiye kazandıran Servet Gişesi'nden 800 adet piyango bileti çalan hırsız kayıplara karıştı. Bursalılar şimdi çalınan biletlere büyük ikramiye çıkarsa ne olacağını konuşuyor. 

Olay bugün Ulucami karşısındaki Servet Gişesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir şahıs, gişe görevlisi Bahri Şen'in bir anlık zaafından faydalanarak 800 adet çeyrek bileti çalarak kayıplara karıştı. Şen sigara paketlerini dizdiği sırada hırsız elini küçük camdan uzatarak bilet destesini alıp kayıplara karıştı.
 
Polise haber verilirken, piyasa değeri 8 bin TL olan çeyrek biletleri çalan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. Biletlerin numaralarını Milli Piyango Genel Müdürlüğüne bildireceklerini ifade eden gişe görevlisi Bahri Şen, "Veznede sigara paketini diziyordum. O sırada hiçbir müşteri yoktu. Hırsızı fark etmedim. Bir anda elini uzatıp biletleri aldığını gördüm. Hırsız kaçtı, yakalayamadık. Polise haber verdik. Biletlerin numaralarını Milli Piyango Genel Müdürlüğüne bildireceğiz" diye konuştu. 
 
Gişeden bilet alan vatandaşlar, olayı duyunca şaşırdı. Çeyrek biletlere büyük ikramiye çıkarsa üzüleceğini söyleyen bir vatandaş, "Biz parayla alıyoruz. Hırsız gelip biletleri çalıp kaçıyor. İnşallah büyük ikramiye ona çıkmaz. Çıksa bile biletlerin numaraları Ankara'ya bildirilecek. Ben hırsızın çok şanslı olduğunu zannetmiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam