Volkan Konak ifadeye çağırıldı

Sahte silah ruhsatı operasyonu kapsamında Türkücü İzzet Yıldızhan ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi. Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren ve şarkıcı Volkan Konak'ın da ifade için çağrıldıkları öğrenildi.Sahte silah ruhsatında operas

Volkan Konak ifadeye çağırıldı

Sahte silah ruhsatı operasyonu kapsamında Türkücü İzzet Yıldızhan ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi. Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren ve şarkıcı Volkan Konak'ın da ifade için çağrıldıkları öğrenildi.

Sahte silah ruhsatında operasyonu kapsamında Türkücü İzzet Yıldızhan, Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren ve şarkıcı Volkan Konak'ın ifade için çağrıldıkları ortaya çıktı. Türkücü İzzet Yıldızhan ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi. Süren ve Konak'ın da gelmesi ifade vermek için bekleniyor.

Kanunen silah ruhsatı alamayacak kişilere sahte belgelerle silah ruhsatı düzenledikleri ileri sürülen aralarında polislerin de bulunduğu 50 kişi gözaltına alınmış, bu kişilerle birlikte ele geçirilen 350 adet silah çuvallarla akşam saatlerinde emniyete getirilmişti.

Çete üyelerinin sorgusu Vatan Caddesi'nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam