Vergi Dairesi huzurevinde!

Ziyarette konuşan Trabzon Vergi Dairesi Başkan Vekili Zeki Yumbul, Vergi Haftası kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını belirterek “ Ömrünün büyük bir kısmını vergi vererek toplumuna ve ülkesine hizmet vermek için geçirmiş değerli büyüklerimizin,

Vergi Dairesi huzurevinde!

Ziyarette konuşan Trabzon Vergi Dairesi Başkan Vekili Zeki Yumbul, Vergi Haftası kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını belirterek “ Ömrünün büyük bir kısmını vergi vererek toplumuna ve ülkesine hizmet vermek için geçirmiş değerli büyüklerimizin, yaşlandıkları dönemde de yalnız bırakmamak, onları memnun edebilmek için buradayız. Türk toplumu olarak gelenek ve kültürümüzde büyüklerimize saygı vardır. Bu ziyaretimizi bundan sonra mutad hale getireceğiz. Bizler bu ziyaretten dolayı huzur duyduk. Buradaki büyüklerimizin hayır dualarına talibiz. Hepinize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

Huzurevinde kalan yaşlılar da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam