Vekil'in kardeşi Pamukkale'ye müdür oldu

 DENİZLİ'nin travertenleriyle dünyaca ünlü beyaz cenneti Pamukkale'ye AK Parti Milletvekili Bilal Uçar'ın kardeşi Mustafa Uçar, müdür oldu. Daha önce cami imamlığı yapan, ardından Özel İdareye geçen ve kısa sürede Acıpayam İlçesi İl Özel İdaresi Müdürü ol

Vekil'in kardeşi Pamukkale'ye müdür oldu

 

DENİZLİ'nin travertenleriyle dünyaca ünlü beyaz cenneti Pamukkale'ye AK Parti Milletvekili Bilal Uçar'ın kardeşi Mustafa Uçar, müdür oldu. Daha önce cami imamlığı yapan, ardından Özel İdareye geçen ve kısa sürede Acıpayam İlçesi İl Özel İdaresi Müdürü olan Mustafa Uçar, geçen hafta da Pamukkale ve Ören Yerleri Kültür Turizm İşletme Müdürü olarak atandı.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçen yıl eylül ayında güvenlik görevlisi tarafından makam otomobiliyle Pamukkale'ye giriş kapısından alınmamasının ardından, Pamukkale ve Ören Yerleri Kültür Turizm İşletme Müdürü olan Nevzat Sallıo tepkiler üzerine görevinden ayrıldı. Sallıo'nun yerine İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürü Himmet Şefik Akder, bir süre vekaleten işletme müdürü olarak örevlendirildi. Geçen hafta Pamukkale ve Ören Yerleri Kültür Turizm İşletme Müdürlüğü'ne AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar'ın kardeşi Mustafa Uçar, atandı. Yaklaşık 10 yıl Pamukkale Beldesi'ndeki Aşağı Cami'de imamlık yapan Mustafa Uçar, 3 yıl önce İl Özel İdaresi'ne geçti. Burada Personel biriminde çalışan Uçar, 3 ay önce de Acıpayam İlçesi Özel İdaresi Müdürü oldu. Ardından son atamayla Uçar, Pamukkale'ye işletme müdürü olarak görevlendirildi. 
 
VEKİLİN HABERİ YOKMUŞ
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, atamanın AK Parti'li Bilal Uçar'ın haberi olmadan yapıldığını savunarak şöyle dedi:
 
"Mustafa Uçar, değerli ve kıymetli bir arkadaşımız. Pamukkale önemli bir yer. Buraya güvendiğimiz ve sağlam biri gerekiyordu. Pamukkale'de görev yapmak kolay değil, gece gündüz demeden çalışacak ve ağır bir konumu var. Mustafa Uçar'ın bizden talebi olmadı. Biz kendisini çağırıp, görevi kabul etmesini istedik. Milletvekilimiz Bilal Uçar'ın atamadan haberi bile olmadı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler