Ve bir doktor daha ölü bulundu!

Erzurum BEAH'da son iki günde 2 hekim odasında şüpheli şekilde ölü bulundu. 3 yıldır BEAH'ta acil uzman hekimi olarak görev yapan Fatih Bilge (32), nöbeti devralmak için odasına giren meslektaşı tarafından ölü bulundu. Hemen acil yeniden canlandırma ünite

Ve bir doktor daha ölü bulundu!

Erzurum BEAH'da son iki günde 2 hekim odasında şüpheli şekilde ölü bulundu. 3 yıldır BEAH'ta acil uzman hekimi olarak görev yapan Fatih Bilge (32), nöbeti devralmak için odasına giren meslektaşı tarafından ölü bulundu.

 

Hemen acil yeniden canlandırma ünitesine götürülen Doktor Bilge, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Bilge'nin cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

 

Önceki gün de Kardiyoloji Servisi doktorlarından Muhammed Fındık (26) hastanedeki nöbet odasında ölü bulunmuştu. Geçen yıl da aynı hastanenin anestezi uzmanlarından Buket Tasmacıoğlu da nöbet çıkışı odasında ölü bulunmuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler