Valiyi canlı yayında ağlatan sözler

İstanbul’un konuşulduğu programda, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu anlattıklarıyla izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Söz Kampüsten İçeri programının bu haftaki konuğu İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu oldu. İstanbul Aydın Üniversitesi kampüsünden can

Valiyi canlı yayında ağlatan sözler

İstanbul’un konuşulduğu programda, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu anlattıklarıyla izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

 

Söz Kampüsten İçeri programının bu haftaki konuğu İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu oldu. İstanbul Aydın Üniversitesi kampüsünden canlı yayınlanan programda İstanbul ve İstanbul’un sorunları konuşuldu. Programda bir üniversite hocasının eski İstanbul’a duyduğu özlemi anlatırken gözyaşlarına boğulmasının üzerine duygulanan Vali Mutlu, anlattıklarıyla da tüm izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

 

PARASIZ GEÇEN İSTANBUL GÜNLERİ

Eğitimci Cihat Şener’in sunumuyla her Salı, 24 ekranlarında yayınlanan Söz Kampüsten İçeri programında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu İstanbul Fatih’te başlayan eğitim hayatını, Bostancı’da geçen yıllarını, Fındıkzade’den Beyazıt’a yürüyerek geldiği, birgün bu şehre Vali olarak geleceğini bilmeden geçen parasız günlerini anlattı.

 

“Ben bu şehre aşık oldum” dediği İstanbul’u gençlere nasıl anlatma çabası içinde olduğunu, bunun için çabalarını, projelerini öğrencilerle paylaştı. Ayrıca Kurban Bayramı’nın üçüncü günü kız kardeşleriyle Bostancı’da oturdukları evi ziyaret ettiklerini, evin bodrum katına indiklerini, orada hüzünlü dakikalar geçirdiklerini, sonra da mahallede kalan eski komşularını ziyaret ettiklerini söyledi.

 

BU ŞEHRİN SEVDALISIYIZ

Vali Mutlu’nun konuşması sırasında, izleyenler duygu dolu anlar yaşadı. İstanbul’da ilkokullarda “İstanbul” dersleri koyduklarını ve bazı üniversitelerin de aynı şekilde seçmeli “İstanbul” dersleri koyduklarını söyleyen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, “Bu şehre sahip çıkacağız, biz bu şehrin sevdalısıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam