Vali Yavuz: Sabırlı olmalıyız

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınadı.   Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde Türkiye'nin bütünlüğüne, milletin birlik ve beraberliğine, toplumsal huzur ve refaha yönelik, dahili ve harici odaklarca desteklenen

Vali Yavuz: Sabırlı olmalıyız
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınadı.
 
Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde Türkiye'nin bütünlüğüne, milletin birlik ve beraberliğine, toplumsal huzur ve refaha yönelik, dahili ve harici odaklarca desteklenen terör saldırıları gerçekleştirildiği, millete onulmaz acılar yaşatıldığını belirtti.
 
Millet olarak bu tür olaylar karşısında her zamankinden daha çok sabırlı olunması, birlik ve beraberliğe sahip çıkılması ve tahriklere fırsat verilmemesi gerektiğini ifade eden Vali Yavuz, şunları kaydetti:
 
"En son, başkentimiz Ankara’da gerçekleşen ve çok sayıda vatandaşımızın vefatına ve yaralanmasına yol açan kahpece ve tahammül sınırlarını zorlayan saldırıyla terör ve terörü destekleyenlerin kirli yüzleri bir defa daha görülmüştür. Tarih boyunca olduğu gibi bu sıkıntılı süreci de devletimizin gücü, aziz milletimizin engin feraseti, sağduyusu, sabır ve metaneti, milli ve manevi değerlerimize sarsılmaz bağlılığı ile kısa sürede sonlandıracağımıza inancım tamdır. Bu vesile ile son Ankara saldırısı da dahil olmak üzere insanlık onuruna, şerefine sığmayan ve alçakça gerçekleştirilen terör saldırılarını nefretle kınıyor, vefat eden masum vatandaşlarımıza ve güvenlik kuvvetleri mensuplarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı, sabır ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler