Vali Öz'den YGS mesajı!

Ülkemiz genelinde Yükseköğretime Geçiş Sınavı (2015-YGS) 15 Mart 2015 Pazar günü yapılacaktır. Trabzon Valisi A.Celil Öz, İlimizde YGS Sınavına girecek öğrencilere başarı dileklerini ileten bir mesaj yayımladı.  Vali mesajında; “Sevgili öğrenciler, Sevgi

Vali Öz'den YGS mesajı!
Ülkemiz genelinde Yükseköğretime Geçiş Sınavı (2015-YGS) 15 Mart 2015 Pazar günü yapılacaktır. Trabzon Valisi A.Celil Öz, İlimizde YGS Sınavına girecek öğrencilere başarı dileklerini ileten bir mesaj yayımladı. 
 
Vali mesajında; “Sevgili öğrenciler, Sevgi ve saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak yol aldığınız şu günlerde heyecanınızı yürekten paylaşıyorum. Bugüne gelene kadar okul- aile ve çevre üçgeninde hayata dair çok değerli davranış kuralları ve bilgiler öğrendiniz. Bu süreç, başta aileniz olmak üzere, öğretmenleriniz, güzel şehrimiz Trabzon ve milletimiz açısından da önemlidir. Onun için gireceğiniz sınavda başarılı olmanızı canı gönülden temenni ediyorum. İlimizin derin kültür yapısını hem anlamalı hem de kullanmalıyız. Pek çok bilim, sanat, devlet adamı yetiştirmiş bu ilin gururlarından biri de gelecekte siz olabilirsiniz.
 
Sevgili gençler,  Size inanıyor ve güveniyorum. Şimdiden sizleri kutluyor, kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam