Vali Altıparmak ETÜ’de

"Yarınları Birlikte Şekillendirelim" sloganı ile yola çıkan, ve kuruluşundan bu yana büyük bir hızla çalışmalarını sürdüren ETÜ, temiz, alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yapımı bu yıl tamamlanan ve yeni eğitim sezonunda öğrenci

Vali Altıparmak ETÜ’de

"Yarınları Birlikte Şekillendirelim" sloganı ile yola çıkan, ve kuruluşundan bu yana büyük bir hızla çalışmalarını sürdüren ETÜ, temiz, alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yapımı bu yıl tamamlanan ve yeni eğitim sezonunda öğrencilerine merhaba diyen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kapılarını bugün Erzurum protokolünden ziyaretçiler için açtı.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Aras Elektrik Aş. Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Babur ve Erzurum Asayiş Şube Müdürü Gültekin Temel, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı eşliğinde yapımı tamamlanan İİBF Binasını, Kız Öğrenci Yurdunu ve yapımı devam eden kampüs inşaatlarını gezdiler.

HER ŞEY ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN…

Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Ali Çelik'ten kampüs alanı ile alakalı bilgiler alan ziyaretçilerimiz, öğrencilerden de öneri ve isteklerini dinlediler. Yapımı halen devam eden kampüs yollarımızdaki ışıklandırmadan asfalt çalışmasına kadar pek çok konuda bilgi alan heyet yapılan çalışmalardan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Ayrıca, Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü nezaretinde yapım çalışmalarında ve asayiş konusunda gerekli çalışmaların yapıldığı ve yapılmaya devam edeceği ifade edildi. Özellikle ikinci öğretim öğrencilerimizin huzurlu ve güvenli bir şekilde okullarına ulaşabilmesi için ışıklandırma çalışmalarının ivedi şekilde tamamlanması ve emniyet güçlerinin tedbir alması hususunda bir mutabakata varıldı.

VALİ DR. AHMET ALTIPARMAK DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASINDA…

Kampüs alanımızı ziyaret eden Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve beraberindeki heyet İİBF Kantininde öğrencilerle bir süre sohbet edip yemek yediler. Laboratuvarlar, Modern Kütüphane, Derslikler ve sosyal alanları gezen Dr. Altıparmak ve beraberindeki heyet ayrıca bir öğrencimizin doğum günü kutlamasına da katılarak öğrencilerle birlikte poz verdiler.

Bir öğrenci için en güzel alanın kütüphane olması gerektiğini belirten Vali Altıparmak, modern araç gereçler, güncel kitaplar, kişiye özel okuma salonları, tekil ve grup çalışma salonları bulunan kütüphanemizi gezdi ve yapılan bu çalışmaları takdir ettiğini belirtti.

Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı'ya, bu kadar kısa sürede bu önemli adımlar atıldığı için teşekkürlerini ifade Erzurum Valisi Dr. Altıparmak ve beraberindeki heyet, bundan sonraki çalışmalarda da başarıların devamını temenni ettiler.

Vali Altıparmak ETÜ’de

Vali Altıparmak ETÜ’de

Vali Altıparmak ETÜ’de

Vali Altıparmak ETÜ’de

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler