Vakfıkebir'deki kazadan kurtuldu

Trafik kazasında hayatını kaybeden Emanet Özlem (19) ile kardeşi Ümitcan Akagündüz (14) ve Fatma Yıldırım'ın (17) cenaze namazına katılanlar arasında yer alan ve dün akşamki kazadan yaralı olarak kurtulan Şamil Kurt, kaza anı ile ilgili olarak yaptığı açı

Vakfıkebir'deki kazadan kurtuldu

Trafik kazasında hayatını kaybeden Emanet Özlem (19) ile kardeşi Ümitcan Akagündüz (14) ve Fatma Yıldırım'ın (17) cenaze namazına katılanlar arasında yer alan ve dün akşamki kazadan yaralı olarak kurtulan Şamil Kurt, kaza anı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Ben arka sağda oturuyordum. Önümüze herhalde kedi ya da köpek gibi bir şey çıktı. Ben ne olduğunu tam olarak görmedim. Şoför direksiyonu kırdı. Olduğumuz yerde döndük, daha sonra alt geçidin havalandırmasına çarparak hendeğe düştük. Ben kazanın etkisi ile araçtan dışarı çıkmış durumdaydım. Kazada kolum kırılmış. Gözlerimi hastanede açtım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler