Vakfıkebir'de Trafik Kazası

 Vakfıkebir'den Trabzon istikametine gitmekte olan Adnan Kurt, yönetimindeki 61 DU 575 plakalı otomobil, Kemaliye Mahallesi'nde seyir halinde iken yola ani bir şekilde çıkan Salih Kalyon yönetimindeki 61 PD 883 plakalı minibüs ile çarpıştı. Çarpışma sonuc

Vakfıkebir'de Trafik Kazası

 

Vakfıkebir'den Trabzon istikametine gitmekte olan Adnan Kurt, yönetimindeki 61 DU 575 plakalı otomobil, Kemaliye Mahallesi'nde seyir halinde iken yola ani bir şekilde çıkan Salih Kalyon yönetimindeki 61 PD 883 plakalı minibüs ile çarpıştı. Çarpışma sonucunda 61DU 575 plakalı otomobilde bulunan Vakfıkebir Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Hatice Demirci yaralandı. Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan lise öğrencisi Demirci'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
 
Kazanın ardından 61DU 575 plakalı otomobil sürücü Adnan Kurt, olayı şöyle anlattı: "Sabah Vakfıkebir Anadolu İmam-Hatip Lisesi'ne gitmek üzere evden ayrıldım. Arabamda Lise öğrencisi kızım Fatma Betül Kurt ile Hatice Demirci bulunuyordu. Seyir halinde Trabzon istikametine doğru gitmekte iken Kemaliye Mahallesi'nde yolun sağında güvenlik şeridinin dışında bulunan ve dönüş ihlali yapan 61 PD 883 minibüs bir anda önüme çıkması sonucu kaza meydana geldi."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler