Vakfıkebir'de mezuniyet heyecanı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu'nun 10. yılında dokuzuncu mezuniyet töreni yapıldı.Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu yerleşkesinde yapılan törene KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, Vakfıkebir Belediye Başkanı M

Vakfıkebir'de mezuniyet heyecanı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu'nun 10. yılında dokuzuncu mezuniyet töreni yapıldı.

Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu yerleşkesinde yapılan törene KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Kaymakam Yıldıray Malğaç, aileler ve öğrenciler katıldı. Mezun öğrenciler adına konuşmayı okul birincisi bankacılık bölümünden Talat Mescioğlu yaptı.

Mezuniyet töreninde öğrenci ve ailelerine seslenen Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Alp, "Yüksekokulumuz kurulduğu günden bu yana nitelik ve nicelik bakımından ilçemizin ve ilimizin bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimine önemli katkılar sağlayarak daima çalışmayı, üretmeyi, vazife edinmiştir. Kalite yönetim sistemi ve müşteri memnuniyeti yönetim sistemine sahip bir meslek yüksekokulu olarak, marka değerimizi daha da yukarılara taşımak için elimizden gelen her türlü gayret ve çabayı ortaya koymaya devam edeceğiz" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra mezuniyet andı topluca okundu, mezuniyet belgeleri verilmesinin ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri ve hediyeleri verildi. Törene sponsor olan işadamlarına plaketleri verildikten sonra kep atma gerçekleştirildi. Tören Serkan Aydın ve Apolas Lermi’nin konseri ve havai fişek gösterisiyle sona erdi.

20150609aw443896_02(1).jpg

20150609aw443896_01(1).jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam