Vakfa prezervatif faturası !

ULUSLARARASI Antalya Altın Portakal Film Festivali’ni düzenleyen Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) yöneticileri Göksel Kumsal, Hüseyin Şanlı ve Birol Kaya hakkında, festival için gittikleri İstanbul’da konakladıkları otelde, birlikte oldukları Türk ve Uk

Vakfa prezervatif faturası !

ULUSLARARASI Antalya Altın Portakal Film Festivali’ni düzenleyen Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) yöneticileri Göksel Kumsal, Hüseyin Şanlı ve Birol Kaya hakkında, festival için gittikleri İstanbul’da konakladıkları otelde, birlikte oldukları Türk ve Ukraynalı kadınların otel, içki ve yemek ile kadınlarla ilişki esnasında kullandıkları prezervatif (kondom) paralarını yaklaşık 24 bin liralık harcamayı AKSAV’a fatura ettikleri iddiasıyla dava açıldı.

İddianamede, sanıkların 5 yıldan 12 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmaları istendi. Olay, kendisini ‘partili bir vatandaş’ olarak tanıtan Kemal A.B.’nin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Akaydın’a hitaben yazdığı ihbar mektubuyla ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam