Vahşi cinayete üç tutuklama

 İzmir'de, kocası tarafından kullanılan otomobilde önce kabloyla boğularak yola atılan daha sonra bıçaklanan Hatice Çetin'in (20) öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan üç kişi tutuklandı.Olay, geçen 28 Ağustos Salı gecesinde İzmir Çeşme otoyolunda meydan

Vahşi cinayete üç tutuklama

 

İzmir'de, kocası tarafından kullanılan otomobilde önce kabloyla boğularak yola atılan daha sonra bıçaklanan Hatice Çetin'in (20) öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan üç kişi tutuklandı.

Olay, geçen 28 Ağustos Salı gecesinde İzmir Çeşme otoyolunda meydana geldi. Gözaltına alınan Hatice Çetin'in kocası O.Ç. (25), yeğeni B.Ö. ve arkadaşı B.A.S (17), Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadeleri alınan zanlılardan üçü de sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

 

B.Ö adlı zanlının babası, oğlunu, bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla polise teslim etmişti. B.Ö'nün polise verdiği ifade sonrası İzmir Çeşme otoyolunda 28 Ağustos Salı gecesi işlenen cinayet ortaya çıktı. Cinayet zanlısı olarak ifadesine başvurulan B.Ö.'nün, yengesi Hatice Çetin'i, dayısı ve arkadaşı B.A.S ile birlikte öldürdüklerini, cesedini de İzmir Çeşme Otoyolu Urla geçişi kesimine attıklarını itiraf etmesi üzerine kadının cesedi bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam