Vahşet: Genç Kızı Araçtan attılar!

Antalya'da zorla bindirildiği seyir halindeki araçtan atılan 17 yaşındaki kız hayatını kaybetti. Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Hülya Seyyar, dün gece 22.00'da evine giderken iddiaya göre Antalya Toptancı Hali yakınlarında bir araca kiml

Vahşet: Genç Kızı Araçtan attılar!

Antalya'da zorla bindirildiği seyir halindeki araçtan atılan 17 yaşındaki kız hayatını kaybetti.

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Hülya Seyyar, dün gece 22.00'da evine giderken iddiaya göre Antalya Toptancı Hali yakınlarında bir araca kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce zorla bindirildi. Araç sürücüsü genç kızla birlikte kaçarken, Hülya Seyyar kurtulmak için bir süre araç içerisinde mücadele edip son olarak camı açarak çığlık atıp çevreden yardım istedi.

Çığlıklar üzerine araç içerisindeki kişi ya da kişiler genç kızı Düdenbaşı Mahallesi 2373 Sokak girişinde seyir halindeki araçtan yola attı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine genç kızın olduğu yere çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Seyyar'ın cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

BABA FAİLLERİN BULUNMASINI İSTEDİ

Otopsi işlemleri devam ederken genç kızın acılı Babası Halil Seyyar ve yakınları cenazeyi teslim alabilmek için Adli Tıp Kurumu Morgu'na geldi. Yaşanan olayın şokunu yaşadıklarını belirten Baba Seyyar, "Kızım dün nişanlısıyla görüşmek için dışarı çıktı. Aradan bir saat geçtikten sonra eve polisler geldi. Kızımın birkaç kıyafetini getirip "Bu kıyafetler kızınıza mı ait?" diye sordu. Elbiselerin kızıma ait oluğunu söyledik ve bize kaza mı cinayet mi ne olduğunun tam belli olmadığını ancak kızımın hayatını kaybettiğini söylediler. Ne olursa olsun bu olayın aydınlatılmasını ve faillerin bulunmasını istiyorum" dedi.

Öte yandan genç kızın sosyal medya hesabında en son "Türk kızıyım ben, umudumun bittiği yerde inadım başlar" şeklinde bir paylaşımda bulunduğu görüldü.

Vahşet: Genç Kızı Araçtan attılar!

Vahşet: Genç Kızı Araçtan attılar!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam