Uzman Onbaşı toprağa verildi

 Askeri helikopterle Anamur'daki Hava Radar Komutanlığı Sosyal Tesislerine getirilen şehidin naaşı, Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Burada baba Salim ve anne Ayşe Balta ile kardeşleri Sinan Balta ve Dilek Çetinkaya'nın son kez gördüğü şehit Piyade Uzm

Uzman Onbaşı toprağa verildi

 

Askeri helikopterle Anamur'daki Hava Radar Komutanlığı Sosyal Tesislerine getirilen şehidin naaşı, Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

 

Burada baba Salim ve anne Ayşe Balta ile kardeşleri Sinan Balta ve Dilek Çetinkaya'nın son kez gördüğü şehit Piyade Uzman Onbaşı Hakan Balta'nın naaşı, cenaze nakil aracıyla Otogar Camisi'ne getirildi.

 

Tekrar cenaze nakil aracına konulan şehidin cenazesi, Malaklar köyü mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Cenaze töreninde şehidin kardeşi Dilek Çetinkaya gözyaşlarını tutamazken, anne ve babanın sükunetini koruduğu gözlendi.

 

Cenaze namazına şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Mersin Milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun ve Nebi Bozkurt, CHP Mersin Milletvekilleri Vahap Seçer ve Aytuğ Atıcı, Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler