Uyuşturucu tacirlerinin oyununa gelmediler!

Niğde-Adana otoyolu üzerinde uygulama yapan KOM ekiplerini atlatmaya çalışan uyuşturucu tacirleri kıskıvrak yakalandı.Edinilen bilgilere göre, Niğde-Adana otoyolunda Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri yol kontrolü esnasında iddiaya göre, dur i

Uyuşturucu tacirlerinin oyununa gelmediler!

Niğde-Adana otoyolu üzerinde uygulama yapan KOM ekiplerini atlatmaya çalışan uyuşturucu tacirleri kıskıvrak yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Niğde-Adana otoyolunda Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri yol kontrolü esnasında iddiaya göre, dur ihtarına uymayan 51 AV 497 plakalı otomobil içerisinde 2 kişi, yol üzerinde ki trafik kazasının olduğu yerde üzerlerinde bulunan 50 tane uyuşturucu hap ve eroini yol kenarına attı.

Daha sonra kaza kargaşasıyla attıkları uyuşturucuları alarak yollarına devam etmek isterken KOM ekipleri şahısları kaza yerinde yakaladı. Üst aramaları yapılan Y.T ve R.T. isimli şahısların üzerinde 50 tane uyuşturucu hap ve eroinle yakalandı. KOM ekipleri tarafından göz altına alınan şahıslar ifade için KOM şube müdürlüğüne götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler