Uyuşturucu taciri PKK yandaşı çıktı

Osmaniye'de operasyonda yakalanan 4 kişi arasında bulunan 33 yaşındaki Abdulmenav A.'nın, 'Terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık' suçundan poliste çok sayıda kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize S

Uyuşturucu taciri PKK yandaşı çıktı

Osmaniye'de operasyonda yakalanan 4 kişi arasında bulunan 33 yaşındaki Abdulmenav A.'nın, 'Terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık' suçundan poliste çok sayıda kaydının bulunduğu ortaya çıktı. 

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, doğu ve güneydoğu illerinden Osmaniye güzergahı kullanılarak turistik batı illerine uyuşturucu götürüleceği bilgisini aldı. Çalışma başlatan polisler, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda şüpheli araçlar üzerinde uygulama yaptı.
 
21 KD 211 ve 01 BMD 32 plakalı otomobilleri durdurarak arama yapan polisler, 2 aracın bagaj kısımlarında naylon poşetler içerisine sarılı durumda 38 kilo 350 gram kubar esrar ile 900 gram toz esrar ele geçirdi. 
 
KARDEŞİYLE YAKALANDI
 
Araçlardaki 29 yaşındaki Bayram A., 32 yaşındaki Ziya K. ile 26 yaşındaki Güven E. ve Abdulmenav A. gözaltına alındı. Kardeşi olan Bayram A. ile birlikte gözaltına alınan Abdulmenav A.'nın, 'Terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık' suçundan poliste 4 ayrı kaydının bulunduğu saptandı.
 
Diğer zanlıların da 'uyuşturucu madde satmak' suçundan poliste kayıtlarının bulunduğu bildirildi. Sorgularının ardından adliyeye çıkartılan zanlılar, 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam