Uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine bir otomobilde yaptıkları aramada aracın ön paspas altına saklanmış 12 gram esrar ele geçirdi. Olay, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suç

Uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine bir otomobilde yaptıkları aramada aracın ön paspas altına saklanmış 12 gram esrar ele geçirdi. Olay, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerine haber verildi. Soruşturmayı sürdüren narkotik ekipleri, araçta bulunan kişilerle birlikte toplam 6 kişi gözaltına aldı. Gözaltına alınan A.B.(30), Z.B.(56), F.B.(29), S.D.(38), B.D.(30) ve E.Ş.(28) ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatı doğrultusundan serbest bırakıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler