Uyku tulumunda şok ölüm

Antalya’da evsiz olduğu tahmin edilen bir kişi, Konyaaltı Varyantı’nın sonunda deniz kıyısına yakın bir mevkide uyku tulumu içerisinde ölü bulundu.Konyaaltı Varyantı’nın sonunda deniz kıyısına yakın bir mevkide uyku tulumu içinde bir kişinin cansız yattığ

Uyku tulumunda şok ölüm

Antalya’da evsiz olduğu tahmin edilen bir kişi, Konyaaltı Varyantı’nın sonunda deniz kıyısına yakın bir mevkide uyku tulumu içerisinde ölü bulundu.

Konyaaltı Varyantı’nın sonunda deniz kıyısına yakın bir mevkide uyku tulumu içinde bir kişinin cansız yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, üzerinden kimlik çıkmayan orta yaşlı erkeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin evsiz olduğunu tahmin ettiği şahsın cenazesi olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Antalya Adli Tıp morguna kaldırıldı. Polis şahsın kimliğini ve kesin ölüm nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürürken varyant üzerindeki bazı vatandaşlar da çalışmaları dikkatle izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam