Ünlü şarkıcı Facebook'a ortak oldu!

Emrah, sosyal medya platformu Twitter’ın geçen yıl halka arzına kayıtsız kalmayarak hisse satın almıştı.  Dünyada yaklaşık 250 milyon aktif kullanıcısı olan Twitter’ın borsadaki hızlı yükselişi dikkatini çeken Emrah’ın hisse satın almasının ardından ise ş

Ünlü şarkıcı Facebook'a ortak oldu!
Emrah, sosyal medya platformu Twitter’ın geçen yıl halka arzına kayıtsız kalmayarak hisse satın almıştı. 
 
Dünyada yaklaşık 250 milyon aktif kullanıcısı olan Twitter’ın borsadaki hızlı yükselişi dikkatini çeken Emrah’ın hisse satın almasının ardından ise şirketin borsada yaşadığı düşüşler sanatçıya zarar ettirmişti.
 
2 milyon dolarlık hisse aldı
 
Oyunculuktan ve şarkıcılıktan kazandığı parayı, emlak sektöründe değerlendirmesiyle bilinen Emrah, borsadaki atılımlarını borsacı kuzeni Uğur Türker’le yapıyor. Twitter’ın kendisine zarar ettirmesinden rahatsız olan Emrah, elindeki hisselerin yarısından fazlasını satarak Facebook’tan hisse satın aldı. Emrah daha sonra kuzeni Türker’in de tavsiyesiyle dünyada 1 milyarı aşkın kullanıcısı olan ve yine bir sosyal paylaşım sitesi olan Facebook’tan hisse aldı. Emrah’ın aldığı hisselerin değerinin 2 milyon dolar olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler