Ünlü oyuncu tutuklandı

Dünyaca ünlü aktör Washington DC’de düzenlenen bir protesto eylemine katıldı. Polisin çizdiği sınırı aşınca da tutuklandı.Dünyaca ünlü aktör George Clooney, Washington DC’deki Sudan Büyükelçiliği önünde düzenlediği protesto gösterisinde tutuklandı. Babası

Ünlü oyuncu tutuklandı

Dünyaca ünlü aktör Washington DC’de düzenlenen bir protesto eylemine katıldı. Polisin çizdiği sınırı aşınca da tutuklandı.

Dünyaca ünlü aktör George Clooney, Washington DC’deki Sudan Büyükelçiliği önünde düzenlediği protesto gösterisinde tutuklandı.

 Babası Nick Clooney ve Virginia milletvekili Jim Moran ile birlikte Sudan Büyükelçiliği önüne gelen ünlü aktör, Sudan Devlet Başkanı Ömer El Beşir’i, ülkenin Güney Sudan ile sınır bölgesindeki dağlık bölgelere gıda yardımlarını enlgellemek ve ölümlere neden olmakla suçladı.

 Clooney, bölgede yaşanan drama dikkat çekmek ve Obama’nın konuya kişisel olarak eğilmesini sağlamayı amaçladığını söyledi. Clooney, polisin çizdiği sınırın ötesine geçerek büyükelçiliğe yaklaştığı gerekçesiyle kelepçelenerek tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler