Ünlü modacı Trabzon'da konuştu

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şubesi tarafından üyelerine yönelik, ''İmajımız ve Yaşam Donanması'' konulu seminer düzenlendi. Seminerde konuşan kişiye özel giyimler üreten İzmirli modacı Hikmet Alcan, imaj ve yaşamsal düzenlemenin i

Ünlü modacı Trabzon'da konuştu

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şubesi tarafından üyelerine yönelik, ''İmajımız ve Yaşam Donanması'' konulu seminer düzenlendi. Seminerde konuşan kişiye özel giyimler üreten İzmirli modacı Hikmet Alcan, imaj ve yaşamsal düzenlemenin iş adamının hayatının değişmez bir parçası olduğunu ve bu tarzın bir koku gibi insanın üzerine sinmesi gerektiğini belirtti.

İş adamının verimli olabilmesi için kıyafetlerinde dikkat etmesi gereken renk uyumu, seçimi ve kullanım tipleri konularının çok önemli olduğuna dikkat çeken Alcan, şöyle devam etti:

''İş adamı kazandığı paranın en az yüzde 30'unu kendisinin kıyafetine, kokusuna, iş yemeğine ayırmalı. Yani bin lira kazanıyorsa 300 lirasını, 10 bin lira kazanıyorsa 3 bin lirasını kendisi için harcamalı. Bu başarılı olmayı hedefleyen bir iş adamı için vazgeçilmez unsurlardan biridir.''

Alcan, ayrıca mali açıdan belirli duruma geldikten sonra sosyal bir iş adamı olmanın gerekliliği, iş adamının giyimi ile karşısındakileri etkileme başarısının önemi, iş adamının giyimindeki renk tercihlerini doğru yapmasının önemi ve beden dilinin kullanımındaki püf noktaları konusunda da katılımcılara bilgi verdi.

Seminere dernek üyelerinin yanı sıra Vali Recep Kızılcık, Emniyet Müdürü Feridun Boz, TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca da katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler