Ünlü Modacı hastaneye kaldırıldı

 Hastaneye kaldırılan ve midesi yıkanan Tahir'in alkol aldıktan sonra ilaç kullandığı ve bu nedenle fenalaştığı öğrenildi. Beşiktaş Arnavutköy Şeker Vadi Konaklarında oturan Modacı Arte Tahir, Neşe Ünal ile birlikte alkol almaya başladı. İddialara göre bi

Ünlü Modacı hastaneye kaldırıldı

 

Hastaneye kaldırılan ve midesi yıkanan Tahir'in alkol aldıktan sonra ilaç kullandığı ve bu nedenle fenalaştığı öğrenildi.
 
Beşiktaş Arnavutköy Şeker Vadi Konaklarında oturan Modacı Arte Tahir, Neşe Ünal ile birlikte alkol almaya başladı. İddialara göre bir süre sonra ise başı ağrıdığı gerekçesiyle 1 tane ağrı kesici hap alan Arte Tahir, fenalaşarak yere yığıldı. Bunun üzerine yanında bulunan arkadaşı Ünal, durumu 112 Sağlık ekiplerine bildirdi. 
 
Olay yerine gelen sağlık ekipleri baygın haldeki Arte Tahir'i ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Midesi yıkanan ve durumunun iyi olduğu öğrenilen ünlü modacı hastanede müşahade altında tutuluyor. 
 
Arte Tahir'in durumu hakkında basın mensuplarına açıklama yapan Neşe Ünal, “Yanındaydım 2 gündür beraberiz. Hiçbir sıkıntı yok. Alkol aldıktan sonra da ağrı kesici hap aldı. Bir süre geçtikten sonra ise kusmaya başladı. Ambulansı aradım. Şuan durumu iyi" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler