Ünlü işadamı hayatını kaybetti!

Kuşadası'nda 5 yıldızlı Adakule Oteli'nin sahibi olan 91 yaşındaki Şefik Yaman, oğlu Kasım Yaman'ın 2001 yılında kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesiyle Adakule Oteli'nin işletmeciliği kendi sürdürmek zorunda kalmıştı. Bir dönem Öğer Tour'a, son olarak d

Ünlü işadamı hayatını kaybetti!

Kuşadası'nda 5 yıldızlı Adakule Oteli'nin sahibi olan 91 yaşındaki Şefik Yaman, oğlu Kasım Yaman'ın 2001 yılında kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesiyle Adakule Oteli'nin işletmeciliği kendi sürdürmek zorunda kalmıştı. Bir dönem Öğer Tour'a, son olarak da Alkoçlar'a kiralanan Adakule Otel'in yanı sıra, torunu ile birlikte inşaat işleriyle de uğraşan Şefik Yaman, ismini moda sektörünün ünlü firması İzmirli Kürk Sarayı ile duyurmuştu. Şefik Yaman ayrıca, İzmir'de 19 Mayıs mağazalarını kurmuş, bu mağazaları daha sonra Ankara ve İstanbul' a açmıştı.
 
Mualla Yaman ile evli olan ve 2 çocuğu bulunan Kuşadası'nın yetiştirdiği en önemli işadamlarının başında geliyor. Şefik Yaman, küçük oğlu Rıfat'ı 1990, Adakule Oteli'ni işleten büyük oğlu Kasım Yaman'ı da 2001 yılında kaybetmişti. Ölümü Kuşadası'nda, turizm ve iş camiasında büyük üzüntü yaratan Şefik Yaman yarın Kuşadası Kaleiçi Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip, Adalızade Mezarlığı'nda oğlu Kasım Yaman'ın yanında toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler