Ünlü iş adamı öldürüldü!

İstanbul Etiler'de silahlı kavga...

Ünlü iş adamı öldürüldü!
İstanbul Etiler’de, 2 kişi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda, aralarında işadamı Veysel Kadayıfçıoğlu’nun da bulunduğu 3 kişi öldü, biri ağır 3 kişi de yaralandı.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Nispetiye Caddesi’ndeki bir pastanenin önünde meydana geldi. İddialara göre, işadamı Veysel Kadayıfçıoğlu, Yaşar Necmi Dardağan, Alican İmret, Yakup Oral, Tufan Gedik ve ismi henüz belirlenemeyen bir kişi pastane önünde bir masada otururken yanlarına iki kişi geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi, masada oturanlara yönelik bir şeyler söyledikten sonra bellerinden çıkardıkları tabancalarla ateş etmeye başladı. Saldırı sonucu Yakup Oral ile Tufan Gedik olay yerinde hayatını kaybederken, işadamı Veysel Kadayıfçıoğlu, Yaşar Necmi Dardağan, Alican İmret ve ismi henüz belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılardan Kadayıfçıoğlu, İmret ve Dardağan bir hastaneye, ismi belirlenemeyen diğer yaralı ise başka bir hataneye kaldırıldı.

İŞADAMI HASTANEDE ÖLDÜ

İşadamı Veysel Kadayıfçıoğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ameliyata alınan Dardağan ile İmret’in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, diğer hastaneye kaldırılan kaldırılan yaralının sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. 

Saldırının ardından, Nispetiye Caddesi tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından Yakup Oral ve Tufan Gedik’in cesetleri Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler