Ünlü iş adamı intihar etti!

 İşadamı Mete Mustafa Tiryakioğlu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden atlayarak yaşamına son verdi. Dün toprağa verilen Tiryakioğlu geride iki mektup bıraktı. Türkiye'nin önemli işadamlarından, Vahdet Tiryakioğlu Otom. Sanayi Tic. A.Ş.'nin ve Rulman Dünyası

Ünlü iş adamı intihar etti!

 

İşadamı Mete Mustafa Tiryakioğlu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden atlayarak yaşamına son verdi. Dün toprağa verilen Tiryakioğlu geride iki mektup bıraktı.
 
Türkiye'nin önemli işadamlarından, Vahdet Tiryakioğlu Otom. Sanayi Tic. A.Ş.'nin ve Rulman Dünyası Lmt. Şti'nin sahibi Mete Mustafa Tiryakioğlu, önceki gece otomobiliyle gittiği Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden atlayarak canına kıydı. Tiryakioğlu'nun geride iki mektup bıraktığı belirtildi. Yüklü miktarda borcu olduğu iddia edilen ve alacaklılarının sıkıştırması sonucu bunalıma giren Tiryakioğlu'nun intihar etmesi iş dünyasında şok etkisi yarattı. Dünyaca ünlü Hollandalı saat markası TW Steel'in Türkiye ve Ortadoğu distribütörlüğünü yürüten Forum Saat'ın da sahibi olan Tiryakioğlu, bir süre önce bir ilke imza atarak ilk defa bir Türk model ve oyuncu (Kıvanç Tatlıtuğ) adına dünya pazarı için özel üretilen "Kıvanç Tatlıtuğ Special Edition" saatlerinin koleksiyonunu sunmuştu. Hayırseverliğiyle tanınan işadamının cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda ikindi namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
KIVANÇ TATLITUĞ'DA TÖRENE KATILDI
 
Alacaklılarının sıkıştırdığı için bunalıma girdiği iddia edilen Mete Mustafa Tiryakioğlu'nun Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki cenaze törenine yakınlarının yanı sıra adına saat ürettiği Kıvanç Tatlıtuğ da katıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam