Ünlü aktör ölümden döndü

Yeşilçam’ın ünlü aktörlerinden Ahmet Mekin (83), kızının evinden yolun karşısına geçmek isterken trafik kazası geçirdi. Doktorlar, kaza nedeniyle ünlü sanatçının 15 gün içerisinde beyin kanaması geçirme ihtimalinin olduğunu bildirdi. Kalçasında kırık meyd

Ünlü aktör ölümden döndü

Yeşilçam’ın ünlü aktörlerinden Ahmet Mekin (83), kızının evinden yolun karşısına geçmek isterken trafik kazası geçirdi. Doktorlar, kaza nedeniyle ünlü sanatçının 15 gün içerisinde beyin kanaması geçirme ihtimalinin olduğunu bildirdi. Kalçasında kırık meydana gelen Mekin, kazanın kendisini olumsuz etkilediğini, görüştüğü projelerin yarım kaldığını söyledi.

Kaza, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi Portakal Çiçeği Bulvarı ile 1462 Sokak kavşağında meydana geldi. Yeşilçam’ın ünlü aktörlerinden Ahmet Mekin, ziyaret etmek üzere geldiği kızının evinden yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada Özlem Ö. idaresindeki 07 FFN 62 plakalı otomobil Ahmet Mekin’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan sanatçı Mekin için kaza yerine ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri kaza yerinde ilk müdahalesini yaptıkları Mekin’i beyin ve iç kanama şüphesiyle özel bir hastaneye götürdüler. Gözünde morluk ve kafasında kesik meydana geldiği belirtilen Mekin’in sağ kalça kemiğinde de kırık tespit edildi.

“RİSK DEVAM EDİYOR”

Hastaneden taburcu edilerek evine gönderilen sanatçı, doktorun kendisine 15 gün içerisinde beyin kanamasının meydana gelme ihtimalinin olduğunu söylediğini belirterek konuştu:

“Evden karşıya geçmek üzereyken ne olduğunu anlamadım birden bir ses duydum. Bir de baktım ki yerdeyim. Araba çarpmış. Arabanın geldiğini görmedim. Kaza yeri araç trafiğinin yoğun olduğu bir yer de değildi. Ambulans geldi ve hastaneye kaldırdılar. Kalçamda kırık kafamda kesik yerler meydana gelmiş. Doktor tedavinin bir buçuk ay süreceğini söyledi. 15 gün içerisinde beyin kanaması da olabilir. Bu kaza beni olumsuz etkiledi. Görüştüğüm projeler vardı, yarım kaldı” diye konuştu.

Kazanın duyulmasının ardından sanatçı dostlarının bir an olsun yalnız bırakmadığını belirten Mekin, kendisini unutmayanlara teşekkür ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler