Üniversitete öğrencilerine uyuşturucu...

İzmir Narkotik ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik operasyonlarında bonzai, esrar ve ecstacy uyuşturucular ele geçirildi. Olaylarla ilgili beş kişi tutuklandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik operasyonlar

Üniversitete öğrencilerine uyuşturucu...
İzmir Narkotik ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik operasyonlarında bonzai, esrar ve ecstacy uyuşturucular ele geçirildi. Olaylarla ilgili beş kişi tutuklandı.
 
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik operasyonlar kapsamında Konak ilçesinde R.T. isimli şahsı takibe alındı. Zanlının üzerinde yapılan aramada, 16 adet rulo halinde esrar maddesi, evinde is, bin 160 gr. esrar maddesi ve elektronik terazi ele geçirildi. R.T., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
 
Aliağa ilçesindeki operasyonda, Demokrasi Meydanı'nda durdurulan otomobilde yapılan aramada 7 bin 200 gr. esrar maddesi ve 203 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. Arabada bulunan ve gözaltına alınan M.E.K., F.B. ve Ö.B., sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
 
Bayraklı ilçesinde de bir eve düzenlenen operasyonda 525 gr. bonzai uyuşturucu ve 25 gr. esrar maddesi ele geçirildi. S.K. ve S.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki kişiden S.K. tutuklandı.
 
Konak ilçesinde ise üzerinde 10 gr. esrar maddesiyle yakalanan G.Y., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler