Üniversitelinin katili sevgilisi çıktı!

Gaziantep'te sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayarak öldürülen Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu 4'üncü sınıf öğrencisi Pınar Türkmen'in katil zanlısının erkek arkadaşı E. G. (24) olduğu ortaya çıktı. Olayın hemen ardından gözaltı

Üniversitelinin katili sevgilisi çıktı!

Gaziantep'te sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayarak öldürülen Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu 4'üncü sınıf öğrencisi Pınar Türkmen'in katil zanlısının erkek arkadaşı E. G. (24) olduğu ortaya çıktı. Olayın hemen ardından gözaltına alınan ve sorgulandıktan sonra serbest bırakılan Gümüş, ikinci kez gözaltına alınınca suçunu itiraf etti.

Gaziantep'te 17 Şubat'ta Yeditepe Mahallesi 210 Nolu Sokak üzerinde, kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla vücuduna üç el ateş edilerek öldürülen Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu 4'üncü sınıf öğrencisi Pınar Türkmen cinayetini aydınlatmak için yoğun çaba harcayan polis ekipleri cinayetin hemen ardından Türkmen'in 3 yıl arkadaşlık ettiği aynı sınıfta birlikte eğitim gördüğü öğrenilen E.G.'yi gözaltına aldı. İlk sorgusunda olayla ilgisinin olmadığını ve cinayetin işlendiği sırada Güneykent Mahallesi'ndeki evinde olduğunu ve arkadaşları ile "Arka Sokaklar" dizisini izlediğini iddia eden Gümüş serbest bırakıldı. Ama işin peşini bırakmayan Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri, bölgedeki güvenlik ve MOBESE kameralarını inceleyince, E.G.'nin iddia ettiği gibi Arka Sokaklar dizisinin yayınlandığı saatlerde evde olmadığını, cinayetin işlendiği bölgede olduğunu çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden tespit etti. Delilleri toplayan polis, E.G'yi adı açıklanmayan ağabeyinin evinde yeniden gözaltına aldı. Bu kez cinayeti işlediğini kabul eden Gümüş, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, "Pişmanım" dedi. Öte yandan, E.G.'nin önce arkadaşlarının evine gizlediği, cinayetin ardından bir parka gömdüğü suç aleti tabanca da bulunurken, Gümüş'ün saklanmasına yardım ettiği öne sürülen ağabeyi de gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu süren E.G.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam