Üniversite öğrencisi kaza kurbanı

Maltepe'de aşırı hız nedeniyle karşı yöne geçip takla atan otomobilin altında kalan üniversite öğrencisi Erdal Timoçin (23) yaşamını yitirdi. Kazada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.Arkadaşları Burak Can Bakırtaş ve Şeref Ertuğ Ertuğrul ile otomobiliyle gezinti

Üniversite öğrencisi kaza kurbanı

Maltepe'de aşırı hız nedeniyle karşı yöne geçip takla atan otomobilin altında kalan üniversite öğrencisi Erdal Timoçin (23) yaşamını yitirdi. Kazada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Arkadaşları Burak Can Bakırtaş ve Şeref Ertuğ Ertuğrul ile otomobiliyle gezintiye çıkan Maltepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi Erdal Timoçin, iddialara göre, saat 00.30 sıralarında Maltepe Sahil Yolu Kartal yönünde aşırı hız yaptı. Turgut Özal Bulvarı'nda başka bir otomobili sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden Timoçin, otomobiliyle karşı yöne geçti. Savrulan otomobil taklalar atarak durabildi. Araçta bulunan 3 arkadaşın yardımına çevredekiler koştu.

Kazada, hafif yaralanan Şeref Ertuğ Ertuğrul ile ağır yaralanan Burak Can Bakırtaş otomobilden çıkartıldı. Otomobilin altında kalan Timoçin için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri istendi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Timoçin'in boynunun kırıldığı ve kaza anında yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Burak Can Bakırtaş'ın da hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi. Ayakta tedavi edilen Şeref Ertuğ Ertuğrul ifadesi için Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Ertuğrul'un yaklaşık 2 ay önce de trafik kazasında yaralandığı ve bir süre tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Timoçin'in cesedi itfaiye ekiplerince araçtan çıkartılarak, Kartal'daki Yavuz Selim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölüm haberini alan yakınları, Timoçin için hastane önünde uzun süre gözyaşı döktü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam