Üniversite öğrencileri ve patronlar buluşması!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) KIT Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen, “Üniversite Öğrencileri Patronlar ve CEO’larla Buluşuyor” Konferansı Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.   Hasan Kalyoncu Üniversitesi KKM’de, “HKÜ K

Üniversite öğrencileri ve patronlar buluşması!
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) KIT Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen, “Üniversite Öğrencileri Patronlar ve CEO’larla Buluşuyor” Konferansı Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.
 
Hasan Kalyoncu Üniversitesi KKM’de, “HKÜ KIT Kulübü”nün düzenlediği Konferansa, Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu konuşmacı olarak katıldı. Konferansın açış konuşmaları Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz tarafından yapıldı. Yılmaz, “Hasan Kalyoncu Üniversitesi KIT Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen ‘Üniversite Öğrencileri Patronlar ve CEO’larla Buluşuyor’ Konferansına hepiniz hoşgeldiniz. Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na hoşgeldiniz diyor, Üniversitemize teşriflerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Yapılan açış konuşmalarının ardından Abdulkadir Konukoğlu, “Çok iyi bir yerde çok iyi bir yönetici olabilirsiniz ama o oturduğunuz pozisyonun koltuğunu dolduramadıktan sonra, bunun çok fazla bir kıymeti yoktur. Başarının temelinde mutluluğun, mutluluğun temelinde ise başarı vardır. Hırsınız aklınızın önüne geçmesin. Daima şükretmesini bilin. Başarılı olmak için hırslanın, mutlu olmak için ise sahip olduklarınıza bakın, ona sahip olamayanları düşünerek mutlu olun. Gücünüz oranında hayrınızı, hasenatınızı yapacaksınız, zekatınızı vereceksiniz” şeklinde konuştu.
 
haber-1.jpg
 
“Bu Sıralarda Aldığınız Eğitimin Kıymetini Bilin”
 
Öğrencilere üniversite eğitiminin kıymetini bilmeleri söyleyen Konukoğlu, “Üniversite ufkunuzu genişletir, zihninizi açar. Üniversite hayatınız bittikten sonra içini doldurmak size düşer” diyerek, öğrencilerin okulda öğrendikleri ile yetinmemelerini gerektiğini söyledi. İngilizce artık gerçekten çok büyük bir öneme sahip ve bir insana ekonomiden teknolojiye bütün kapıları açabilen bir anahtar konuma gelmiştir. Bu yüzden eğitimine devam eden gençlerin İngilizce derslerine daha çok önem vermeleri gerektiğini söyleyen Konukoğlu, hayattaki en büyük “keşkesi”nin İngilizce bilmemesini olduğunu söyledi.
 
Konferans sonunda KIT Kulübü kurucularından olan ve bu dönem mezun olacak olan Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü öğrencilerinden Abdullah Çırak ve Erdem Eryılmaz’a, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu tarafından plaket takdim edildi. HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na katılımlarından dolayı plaket takdim etti.
 
haber-2.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam