Umre şoförü alkollü çıkınca...

İskenderun'da Çay Mahallesi Camisi önünde toplanan 80 umre yolcusu, kendilerini Adana'ya götürecek aracın şoförünü beklemeye başladı. Uzun süre bekleyen yolcu ve yakınları, şoför gelmeyince polise haber verdi. Olay yerine polis ekibi sevk edilirken, yolcu

Umre şoförü alkollü çıkınca...

İskenderun'da Çay Mahallesi Camisi önünde toplanan 80 umre yolcusu, kendilerini Adana'ya götürecek aracın şoförünü beklemeye başladı. Uzun süre bekleyen yolcu ve yakınları, şoför gelmeyince polise haber verdi. Olay yerine polis ekibi sevk edilirken, yolcu yakınları kendi çabalarıyla aracın sürücüsünü bulmayı başardı. Ancak vatandaşlar, sürücünün alkol aldığını fark edince durum daha da gerginleşti.

Bunun üzerine polis ekipleri, sürücü 55 yaşındaki Selami Kubilay'ı gözaltına aldı. 126 promil alkollü olduğu belirlenen Kubilay, alkolü müsünüz sorusuna,"Hayır kardeşim ne alkolü. Ayıp çekmeyin" diyerek tepki gösterdi. Umre yolcuları otobüse bindirilerek başka bir başka şoförün yönetiminde yaklaşık 4 saat sonra yola çıkabildi.

Yolcu yakınları yaşananlara isyan etti, Diyanet İşleri ve araç sahibine tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam