Uludağ'da talihsiz kaza!

Bursa'da, bir kişi Uludağ yamacında tuvalet ihtiyacını gidermek isterken düşerek ağır yaralandı. 65 yaşındaki vatandaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Olay, 18 Temmuz günü merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde meydana geldi. Arkadaşlarıy

Uludağ'da talihsiz kaza!
Bursa'da, bir kişi Uludağ yamacında tuvalet ihtiyacını gidermek isterken düşerek ağır yaralandı. 65 yaşındaki vatandaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, 18 Temmuz günü merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte Uludağ yoluna giderek alkol aldığı belirtilen Mustafa Özdemir (65), tuvalet ihtiyacını gidermek için arkadaşlarının yanından ayrıldı.

İhtiyacını giderirken dengesini kaybeden Özdemir, bir anda kendini yerde buldu. Özdemir, kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesi'nde yaklaşık bir hafta süren tedaviye rağmen hayatını kaybetti. Özdemir'in cesedi kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam