Ülkü Ocağı Eski Başkanı Gönder’den Bahçeli’ye Eleştiri

Adıyaman Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı İbrahim Halil Gönder, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin diğer genel başkan adaylarına yönelik eleştirilerine tepki gösterdi. Adıyaman Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı İbrahim Halil Gönder, MHP Genel Başkanı Devlet Ba

Ülkü Ocağı Eski Başkanı Gönder’den Bahçeli’ye Eleştiri

Adıyaman Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı İbrahim Halil Gönder, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin diğer genel başkan adaylarına yönelik eleştirilerine tepki gösterdi.

Adıyaman Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı İbrahim Halil Gönder, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin diğer adaylar konusunda söylediklerine anlam veremediğini kaydetti.

İbrahim Halil Gönder, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün genel başkan adayları Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan'a yönelik çok sert eleştirilerine bir anlam veremedim. Daha düne kadar tamamen kendi tasarrufuyla partiden milletvekili yaptığı bu isimleri genel başkan adayı olmalarından dolayı neden hedef aldığını MHP tabanının ciddi anlamda düşünmesi gerekir.

MHP'de Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin karşısına her aday çıktığında geçmişte olduğu gibi bugün de aynı senaryoyu sahneliyor" ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocağı Eski Başkanı Gönder’den Bahçeli’ye Eleştiri

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam