Uçurumda can pazarı

 ERZURUM'da, minibüs sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlanan minibüsteki 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Yaralılar kara ve hava ambulansı ile hastanelere kaldırıldı. Kaza, bugün saat 14.30 sıralarında Erz

Uçurumda can pazarı

 

ERZURUM'da, minibüs sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlanan minibüsteki 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Yaralılar kara ve hava ambulansı ile hastanelere kaldırıldı.
 
Kaza, bugün saat 14.30 sıralarında Erzurum'un Tortum İlçesi'ndeki Güzelyayla Geçidi'nde meydana geldi. Erzurum'dan Tortum İlçesi yönüne giden Kazım Demirci yönetimindeki 25 D 0501 plakalı yolcu minibüs, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yolun sağ tarafındaki 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada minibüsteki yolculardan 51 yaşındaki Fatih Diler öldü, 14 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Emre Korkmaz ambulans helikopterle Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Diğer yaralılar ambulanslarla Erzurum'daki Palandöken ve Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.
 
Kaza sonrası gelen yaralı yakınları sinir krizi geçirirken, yaralılara ilk müdahaleyi tedadüfen yoldan geçen bir doktor ve polis memuru yaptı. Görgü tanıklarından Demirel Gürgür, "Tortum ilçesinden Erzurum'a giderken uçurumdan yola çıkan bir yaralı bizi durdurdu ve yardım istedi. Bunun üzerine uçuruma inip yaralılara müdahale ettik. Minibüse sıkışan iki kişiyi çıkardık. Parmakları kopan bir çocuğu da yine parmakları ile birlikte yoldan geçen bir otomobille hastaneye gönderdik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam