Uçakta unutulan eşyalara yoğun ilgi

Türk Hava Yolları (THY) uçaklarında unutulan eşyalar Kadıköy’de bulunan bir mağazada satışa sunuldu. Üçte bir fiyatına satılan eşyalar yoğun ilgi gördü. THY uçaklarında unutulan eşyaları ihaleyle alan Hanefi Sefalı, Kadıköy’deki mağazasında bugünden itiba

Uçakta unutulan eşyalara yoğun ilgi

Türk Hava Yolları (THY) uçaklarında unutulan eşyalar Kadıköy’de bulunan bir mağazada satışa sunuldu. Üçte bir fiyatına satılan eşyalar yoğun ilgi gördü.

 THY uçaklarında unutulan eşyaları ihaleyle alan Hanefi Sefalı, Kadıköy’deki mağazasında bugünden itibaren satışa sundu. Cep telefonları, bilgisayarlar ve yüzlerce elektronik eşya ile çeşitli ürünlerin satışa sunulduğu mağazaya vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Unutulan eşyaların üçte bir fiyatına satıldığını belirten Hanefi Sefalı, “THY uçaklarında unutulan malzemeleri biz ihale aşamasında alıp, burada satıyoruz. Üçte bir fiyatına satıyoruz. 3 bin tane cep telefonu, laptop, tablet bilgisayarlar var. 2 bin tane bavul var onlar açılacak” diye konuştu.

Satılan ürünlerin garantisi olmadığını belirten Sefalı, “Bir aylık bir deneme safhası var. Bir ay içerisinde bozulursa olursa geri alıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler