Uçakta bomba var şakası yaptı...

İstanbul -Bodrum seferini yapan uçakta kendisine yardım etmek kabin görevlisine ‘çantamda bomba’ var şakasını yapan Ş.C., kendisini önce akıl hastanesinde sonra da savcı karşısında buldu. Savcılıktaki ifadesinde kabin görevlisine şaka yapmak istediğini sö

Uçakta bomba var şakası yaptı...

İstanbul -Bodrum seferini yapan uçakta kendisine yardım etmek kabin görevlisine ‘çantamda bomba’ var şakasını yapan Ş.C., kendisini önce akıl hastanesinde sonra da savcı karşısında buldu. Savcılıktaki ifadesinde kabin görevlisine şaka yapmak istediğini söyleyen Ş.C., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İstanbul-Bodrum seferini yapan Atlasjet’e ait yolcu uçağı kalkışından hemen önce bomba paniği yüzünden karıştı. Yolcuları şaşırtan olay edinilen bilgiye göre şöyle gelişti; Bodruma gitmek üzere uçağa binen Ş.C., çantasını koltuk üstü bagajlarına yerleştirirken kabin görevlisi kendisine yardım etmek için yanına geldi. Kabin görevlisi el bagajını yerleştirirken valizin içinde ne olduğunu sorunca Ş.C., "Çantamda bomba var, dikkat edin" cevabını verdi. Bunun üzerine kabin görevlisi, havalimanı güvenliğini olay yerine çağırdı.

Göz altına alınan Ş.C., şaka yaptığını söylese de uçaktan indirilerek Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. Nöbetçi savcı da, Ş.C.’nin akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için şüpheliyi Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne gönderdi. Akli dengesinin yerinde olduğu hastane raporuyla anlaşılan Ş.C., tekrar savcı karşısına ifade vermek üzere çıkartıldı. Kabin görevlisine şaka yaptığı anlaşılan Ş.C., tutuksuz yargılanmak üzere savcı tarafından serbest bırakıldı.

Savcıya verdiği ifade de şaka yapmak istediğini uçuş güvenliğini tehlikeye sokmak gibi bir niyeti olmadığını söyleyen Ş.C. "Kabin görevlisine şaka yapmak istemiştim. kabin görevlisi çantamı yerleştirdiğim sırada yanıma geldi yardımcı olmak istedi bende kendisine içinde bomba var dikkat edin diyerek şaka yaptım. Olayın ciddiye alacağını düşünmemiştim pişmanım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler