Uçağın kapısı havada açıldı!

Emirates Havayolları'yla Tayland'ın başkenti Bangkok'tan Hongkok'a uçan İngiliz David Reid, uçağın acil çıkış kapılarından birinin 8 bin 230 metre yükseklikte açılmasının ardından çektiği görüntüleri basınla paylaştı.Oğlu Lewis'le bindiği uçakta önce patl

Uçağın kapısı havada açıldı!

Emirates Havayolları'yla Tayland'ın başkenti Bangkok'tan Hongkok'a uçan İngiliz David Reid, uçağın acil çıkış kapılarından birinin 8 bin 230 metre yükseklikte açılmasının ardından çektiği görüntüleri basınla paylaştı.

Oğlu Lewis'le bindiği uçakta önce patlamayı andıran bir ses duyduğunu, ardındansa uçağa buz gibi soğuk hava girdiğini belirten Reid, Airbus 380'le yaptıkları uçuşta, kabin ekibinin bantla, business class'ta 4 santimetreye yakın açılan kapıyı kapattığını söyledi.

Reid, görevlilerin kapının önüne yastık ve battaniye yığdığını da ifade etti. Reid, kalkıştan 2 saat sonra yaşananları şöyle anlattı: "Hostes 'Kapı açılıyor' diye bağırdı ve koltuğun altına saklandı. Diğer yolcular da 'Düşüyoruz' diye bağırmaya başladı. Kapıyı bantlayıp önüne bir şeyler koymayı tercih ettiler."

Havayolları sözcüsüyse "Yolcuları riske atacak hiçbir şey yaşanmamıştır" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam